Media

Robots that Care wordt regelmatig gevraagd door de media om een mening te geven of actuele ontwikkelingen te becommentariëren. Dit doen wij graag om op die manier de mensen in Nederland voor te lichten over de mogelijkheden die volgens ons reëel zijn en over wat voorlopig nog niet reëel is in onze ogen. Helaas lezen wij dan in de krant niet altijd een geheel accurate weergave van wat wij zeggen of vinden dus doet u er alstublieft een korreltje zout bij en neem met vragen even contact op. Het is echter wel noodzakelijk om via de media veel mensen te bereiken met nieuws over de ontwikkelingen.

  • 4 April, Radio Gelderland (NL audio) (Download mp3)
  • 2 April 2011, Het Parool (NL), “Knuffelmachine rukt op in kinderziekenhuis” (Download pdf)
  • 23 Maart 2011, Algemeen Dagblad (NL), “Straks robot in plaats van zuster aan je bed. Gehandicapten, ouderen, chronisch zieken en ziekenhuispatiënten kunnen binnenkort een robot aan hun bed verwachten. De zorgrobots zijn bezig met een flinke opmars. Ze knuffelen, leggen bezoeken af en helpen met eten én opereren. Het worden er steeds meer.” (Download pdf)
  • Sep 16. Dutch National Radio. Radio 2, Knooppunt Kranenborg. About the future of robots in healthcare. (link)
  • Sep 16, 2010, Radio 2, Knooppunt Kranenborg (Dutch National Radio). About the future of robots in healthcare. (link – doorspoelen naar 33:10)
  • Aug 24, 2010, Radio 3, Giel in de morgen (Dutch National Radio). About our workshop ‘Robots that Care. (mp3)
  • Ook in Trouw, de Volkskrant, Computable, TNO, TU, en andere sites die het item kopiëerden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.