De mensen

Jeroen Arendsen heeft als ontwerper en onderzoeker gewerkt voor grote organisaties zoals Philips, KPN, TNO en de TU Delft. Hij staat pal voor het creëren van mensgerichte ontwerpen die het leven verbeteren en veraangenamen. Technologie moet on leven makkelijker maken, niet moeilijker. Hij heeft veel ervaring met geavanceerde interactietechnologie, spraakherkenning, gebarenherkenning en robotica in verschillende domeinen.

Agali Mert kent door zijn specialisatie als revalidatiearts en zijn werk het belang van welzijn en de kwaliteit van leven voor mensen. Hij heeft uitgebreide ervaring met de toepassing van hoogwaardige technologie, zoals virtuele omgevingen (bv. CAREN), in de gezondheidszorg. Hij werkt met veel passie aan het vinden van transdisciplinaire, creatieve en betaalbare oplossingen voor vele uitdagingen in de zorg. Hij is er van overtuigd dat mensgerichte antwoorden op actuele problemen de basis vormen voor het bereiken van duurzame gezondheids- en welzijnsoplossingen.

Share

One Response to De mensen

 1. Tiny Berkers Boekhorst says:

  Als lid van een clientenraad van een grote zorginstelling ben ik bezig met een onderzoek naar de mogelijkheid om de knufffelrobot Paro in te zetten op de psycho geriatrische verpleegafdelingen.
  Zou het mogelijk zijn mij wat prijzen en informatie toe te sturen?
  Dank en vriendelijke groet,
  Tiny Berkers de Lisse in Asten
  De Lisse is een onderdeel van Savant zorg

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>