Een Robotics Vakbeurs anno 2015A Robotics Show in the year 2015

Het is goed om regelmatig vakbeurzen over robotica te bezoeken. Dat geeft je een goed beeld van de mogelijkheden en de belangrijkste ontwikkelingen in de industrie.

Hier is een recent filmpje van ‘Automate 2015’. Het is vrij lang maar het geeft volgens mij een heel aardig beeld van waar de markt en de industrie nu staan. Dit zijn de dingen waar mensen in de robotica op dit moment en de komende vijf jaar hun geld mee verdienen. De Automate Show wordt elke twee jaar in Michigan (US) gehouden.

In Nederland is er elk jaar een dergelijke vakbeurs, die ook heel interessant is om te bezoeken: de Vision & Robotics beurs in Veldhoven. Die is zelfs elk jaar. Dit jaar op 1 en 2 juni.It is good to visit trade shows on robotics. It gives you a good overview of the possibilities and the most important main stream developments in the industry.

Here is a recent clip from ‘Automate 2015’. It is fairly long, but I believe it provides a very nice overview of where the markets and the industry are at the moment. These are the things where people in robotics earn a living on, now and for the next five years or so. The Automate Show is held every two year in Michigan (US).

In the Netherlands there is a similar event every year, that I highly recommend: The Vision & Robotics trade show in Veldhoven. This year on June 1 en 2.

Dit bericht is geplaatst in Ongecategoriseerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.